Za vašega otroka se je zaključilo še eno šolsko leto. Šolske knjige in zvezki bodo končali v kotu otroške sobe - čas je za poletne počitnice, polne igre in veselja. Da bodo urice čim bolj zabavne, jim ob strani stoji Dexy Co z igračami za vse starosti.

 

Jupijej, jupijej! Šolsko leto se je zaključilo in otroci pričenjajo s težko pričakovanimi poletnimi počitnicami. Komaj čakajo, da se bodo lahko ure in ure sproščeno igrali, si ustvarili nove spomine s starimi in novimi prijatelji ter odmislili vsa preverjanja znanja.

 

Razveselite jih s posebno pozornostjo ob šolskem uspehu in jih popeljite v svet neskončne domišljije, ki jo omogočajo plišaste igrače, družabne igre, žoge, kocke, ustvarjalni kompleti, razne figurice njihovih priljubljenih risanih junakov, punčke, vozila, živalice ... S super akcijo, ki vam omogoča 20-odstotni popust, lahko izberete izbrane igrače na Dexy Co.

 

Hurej, hurej, presenečenje za otroka bo prinesel poštar v roku enega do treh dni od prejema naročila, če so naročeni izdelki na zalogi, na vaš dom. In naj vam namignemo, če vas takrat ne bo doma, vas bo pošiljka pričakala v poslovalnici Pošte. Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava pa lahko tudi v zadnjem hipu spremenite lokacijo dostave paketa, ko je že na poti k vam.  

 

Otrokom želimo živahne, vedre, razigrane, radožive in razposajene počitnice!