Prihaja Dan miganja ZAME in za MOJO DRUŽINO, 16. septembra, v objemu Arboretuma Volčji Potok.

Tudi na petem dogodku Dan miganja ZAME bo zabavno, nasmejano in aktivno, kot vsako leto. V zelenem parku vas čakajo športne vadbe z odličnimi vaditelji, zanimiva predavanja in zabavne animacije za otroke. Udeležba na dogodku je brezplačna!

Z vami bodo Alenka Ružič Jovović – V Formi z Alenko, Jan Kovačič, Zumbalicious Crew, Nuša Gnezda, Anže Spreizer, Špela Jakša, Miha Koncilija, Matjaž Šerkezi, Ana Marija Mihelič - Vit Fit by Ana, Parbati: Ines Pusovnik in Nastja Starčič, ZD Kamnik, Zavod Mala ulica: Aleksandra Klopčič, Repki pod okriljem Trkaja in plesna šola Libero Dance Center.

Dan miganja ZAME bo namenjen prav vsem, ki želijo dan preživeti športno.


Čakajo vas:

  • vadba in ples z otroki,
  • Levčkov tek,
  • zabava z Repki in Trkajem,
  • možnost varstva otrok med vadbo staršev.

Medtem ko boste vi naredili nekaj zase, zamigali z njimi ali se udeležili koristnih predavanj, bodo vaši otroci lahko uživali v brezplačnem animacijskem programu, ki bo namenjen prav njim. Tako bodo tudi zanje na voljo številne športne aktivnosti, plesne delavnice, Repki s Trkajem, koreografije z Azro in plesno šolo Libero Dance Center, aktivnosti z Zavodom Mala ulica, tek z Levčkom in še in še.

Z izjemnimi vadbami, primernimi prav za vsakogar, se bodo predstavili Alenka Ružič Jovović – V Formi z Alenko, Nuša Gnezda, Jan Kovačič, Anže Spreizer, Zumbalicious Crew, Špela Jakša in mnogi drugi. Poleg tega pa bodo poskrbeli tudi za izvrstna predavanja strokovnjakov s področja športa, prehrane, zdravja in splošnega dobrega počutja.

 

Vir: Generali

Fotografija: Generali