V obdobju, ko so bakterije in virusi na pohodu, ravnajte preventivno. Veliko le-teh se jih nabere tudi na površinah pakirane hrane. Obstaja rešitev, ki vam pomaga uničiti do kar 99 odstotkov s prostim očesom nevidnih povzročiteljev raznih bolezni.

 

Beko se ponaša s prav posebno družino izdelkov HygieneShied, ki uničijo kar do 99 odstotkov bakterij in virusov, ki se nahajajo na površini embalaže. Se sliši neverjetno? Ampak ni! Član družine HygieneShield je tudi hladilnik Beko RCNE560E40ZLXPHUN. V njem se skriva prav poseben predal, v katerem se površina embalaže razkuži. A lahko ste brez skrbi, saj hrana ob razkuževanju ne izgubi svoje hranilne vrednosti, prav nasprotno. Ohranila bo najvišjo kakovost. Vrhunska tehnologija je zasnovana s pomočjo moči sonca in UV-svetlobe.

 

Ampak ta hladilnik ima še številne prednosti, ki bodo v vaše življenje prinesli brezskrbnost. HarvestFresh poskrbi, da zelenjava in sadje ohranita svojo hranilno vrednost, to so vitamini in minerali. Posebnost je ta, da je zasnovana na treh barvnih lučeh, ki posnemajo vsakodnevno sončno pot in dnevno svetlobo. Uau!

 

To še ni vse! Za vse ljubitelje sadja in zelenjave je na voljo tehnologija Everfresh+, ki poskrbi, da le-ta ostane sveža kar do 30 dni. Tako lahko načrtujete svoje zdrave obroke vnaprej in si tudi pripravite zalogo vitaminov in mineralov, ne da bi se pokvarila.

 

Poslovite se od neprijetnih vonjav, ki se lahko širijo iz hladilnika. Tehnologija Fresh Guide neprijetne vonjave iz predala pošlje v filter, le-ta pa v predal vrne osvežen in prečiščen zrak. Ne duha ne sluha o slabih vonjavah. Odlično!

 

Za večno pa se boste znebili tudi prenašanja neprijetnih vonjav iz hladilnega v zamrzovalni del. Tehnologija NeoFrost je del nove generacije hladilnikov, omogoča pa optimalne pogoje za shranjevanje živil, saj temelji na dveh ločenih aktivnih sistemih hlajenja – posebej za hladilni in posebej za zamrzovalni del. Suh zrak iz zamrzovalnega zraka se tako ne prenaša v hladilni del, na živilih se ne nabira kondenz in le-ta ostanejo dlje sveža.

 

Vaši malčki nenehno ''kukajo'' v hladilnik in razmišljajo, kaj bi jedli? Vaš najstnik stoji kar nekaj časa pred odprtimi vrati hladilnika in razmišlja, kaj bi mu teknilo? Pozdravite tehnologijo Pro Smart invertnega kompresorja, ki se pohvali z izjemno prilagoditvijo našim navadam. Poskrbi za manjša nihanja temperatur in hitro hlajenje hrane. To pa se bo poznalo pri prihranku energije in denarja.

 

S pravo izbiro hladilnika bodo vaši obroki pripravljeni iz kakovostnih živil, bogatih z zakladnico hranil, ki vam bodo prinesli gurmanske užitke na najvišjem nivoju kar v domači kuhinji. Prepustite se najboljšim okusom in jih delite z najbližjimi.

 

Izvrstni hladilniki Beko, ki jih odlikuje sodobna tehnologija, so na voljo tudi trgovinah Big Bang.