Svetovni dan otroka praznujemo 20. novembra. To je dan, ki tudi sovpada s sprejetjem Konvencije o otrokovih pravicah. Ob tej priložnosti so pri podjetju Dexy Co v sodelovanju s kreativnim otroškim mestom Minicity pripravili posebno ugodnost.

 

Dne, 20. novembra leta 1989, so Združeni narodi sprejeli Konvencijo o otrokovih pravicah. Sprejeli so, da so otroci osebnosti z vsemi pravicami, da potrebujejo posebno skrb in zaščito. Vsi skupaj si moramo prizadevati, da ustvarjamo svet, v katerem so otroci srečni.

 

Svetovni dan otroka praznujejo tudi pri največjem ponudniku igrač za dojenčke, deklice in dečke Dexy Co. Ter v kreativnem otroškem mestu Minicity, kjer vsak otrok postane to, kar si želi. Skupaj so pripravili posebno ugodnost. Od 19. 1. 2021 do 25. 11. 2021 lahko pri nakupu vseh plišastih igrač v ponudbi izkoristite 20-odstotni popust. Ob vsakem nakupu nad 50 evrov prejmete brezplačno vstopnico za Minicity doživetje za dve osebi.

 

Plišaste igrače so otrokov najboljši prijatelj. Skupaj z njimi odraščajo, se se igrajo, jim nudijo tolažbo, podporo in varnost ter jim vsak dan pričarajo nasmeh na obraz. Plišaste igrače so v njihovem naročju, ko odidejo v vrtec, ko utonejo v sladki spanec, ko pripravijo čajanko, ko se odpravijo na počitnice k babici in dedku, ko se peljejo na dolgo vožnjo ... Plišaste igrače dajejo najtoplejše objeme, z njimi otrokova domišljija dobi krila.

 

Katero plišasto igračko pa ima najraje vaš otrok?