Vse več družin, vse več posameznikov, se sooča s težavami občutljive kože, zato je izjemno pomembno, da se poslužujete izdelkov, ki so do nje prijazni in je ne dražijo. Ker so oblačila v nenehnem stiku z njo, je dobro, da so izdelki za pranje perila dermatološko preizkušeni in nežni, hkrati pa prijetnega vonja.

 

Blaga formula pralnih sredstev

 

Na trgovskih policah boste našli številna pralna sredstva, vendar izberite takšna, ki so ustrezna za družinske člane, ki imajo občutljivo kožo. Pred nakupom pomislite na to, da bodo na sebi nosili majico, hlače, ki bodo v dotiku z njihovo kožo. Poskrbite, da jim nič ne bo dodatno izzvalo srbečice ali izpuščaja.

 

Ste vedeli, da so strokovnjaki razvili prav posebno blago formulo Persilovih in Silanovih Sensitive izdelkov? Njihovi detergenti in mehčalci so zelo nežni do kože, ki je nagnjena k alergijam, a vseeno boste zadovoljni s čistočo opranih oblačil. Izdelki so namreč dermatološko preizkušeni in se ponašajo s certifikatom inštituta ECARF (Evropski center za raziskave alergij), ki je ugotovil, da so primerni za alegike.

 

Občutljiva dojenčkova koža  

 

Če smo v prejšnjem odstavku pisali o alergikih, ki imajo težave s kožo, je prav, da izpostavimo tudi dojenčke. Njihova koža je zelo občutljiva, tanjša od odrasle, se še razvija in je zato dovzetnejša za zunanje vplive. Tudi za pranje njihovih oblačil, kot so bodiji, pajacki, pižame, hlače, majice, tetra plenice ... je dobro, da izberete pralna sredstva, ki ne bodo izzvala burne reakcije, ampak bodo mila do njihove kože. Obenem pa bodo takšna pralna sredstva tako učinkovita, da boste dobili sveža, čista in mehka oblačila brez madežev. Ni vam treba skrbeti – oblačila bodo resnično imela prijeten vonj, vendar prašek Persil in mehčalec Silan Sensitive vsebujeta le izbrane dišave, ki ne dražijo kože.

 

Tako lahko brez slabe vesti in dvomov operete tudi prva dojenčkova oblačila in jih očistite raznih kemikalij in drugih škodljivih snovi, ki se nahajajo v tkaninah. Detergent Persil Sensitive Gel v obliki gela odlikuje dermatološko preizkušena formula, ki resnično spoštuje mikrobiom občutljive kože. Vsebuje naravne sestavine in hipoalergeno dišavo, ob kateri perilo ostane dalj časa sveže in prijetnega vonja po mandljevem mleku. Uporabljate ga lahko tako za bela kot tudi barvna oblačila, njegova popolna učinkovitost pa je tudi pri temperaturah nižjih od 20 stopinj Celzija, kar omogoča varčevanje z energijo. Ne samo, da boste ob njegovi uporabi nežni do kože, še več – prijazni boste tudi do okolja.

 

Odkrijte moč štirih komor s kapsulami Persil 4in1 Discs Sensitive. Izdelek je prav tako primeren za osebe z občutljivo kožo in alergijami, obenem tudi za nežen do dojenčkove kože. Detergent ne vsebuje dražečih elementov, barvil, dodanih konzervansov, temveč dermatološko odobreno formulo s strani inštituta ECARF, sestavljeno iz naravnih sestavin in hipoalergene dišave. S takšno izbiro mislite tudi na okolje, kapsule so prevlečene s topno popolnoma biološko razgradljivo folijo, embalažo pa lahko recklirate.   

 

Dolgotrajen, hkrati pa nežen vonj

 

Četudi ima kdo izmed družinskih članov alergije ali pa ste dobili dojenčka, se vam ni treba odpovedati oblačilom, ki po pranju še dolgo dišijo v omari ali ob nošenju. Mehčalec Silan Sensitive bo zadostil vsem vašim potrebam in zahtevam. Oprano perilo bo oddajalo nežen, hipoalergen in dolgotrajen vonj, brez kakršnikoli kozervansov in barvil. Izdelek je posebej primeren za ljudi z občutljivo in alergično kožo, dermatološko testiran s strani ECARF, povrh vsega pa je prijazen do okolja, saj je narejen iz reciklirane plastike.

 

Bodite prijazni do svoje kože in kože drugih družinskih članov. Odločite se le za najboljša, obenem pa tudi takšna pralna sredstva, ki bodo nežna do nje, obenem pa dovolj učinkovita, da se ne boste držali za glavo zaradi netemeljito opranega perila.