V kreativnem otroškem mestu Minicity, ki domuje v ljubljanskem BTC-ju, se skriva prav posebna hiška. Čevljarska! Zrasla je v sodelovanju s podjetjem Lomm in v njej lahko otroci, stari od dve do 14 let oblikujejo svoje natikače.

 

Čevljarska hiška

 

Omogočite vašemu otroku edinstveno priložnost, da oblikuje svoje natikače, svoje copate? Kje, kako? V kreativnem otroškem mestu Minicity je vse mogoče! Tam tik ob vhodu stoji posebna čevljarska hišica, kjer otroci pod vodstvom izobraženih animatorjev lahko izdelajo celo svoje copate. Potrebujejo le kanček domišljije, vsi potrebni pripomočki za to pa jih bodo pričakali v igralni enoti. Predstavljate si, kako velik nasmeh se jim bo razlegel čez obraz po izdelavi sanjskih copatov.

 

Ampak to še ni vse! V čevljarski hiški spoznajo tudi poklica čevljarja in šivilje. Izvedo točno, kako poteka postopek izdelave čevljev, copatov, natikačev ter kakšni pripomočki se pri tem uporabljajo. Naučijo se krojiti, zarisovati, šivati, lepiti, uporabljati različne materiale, šablone ... Aktivnosti so zastavljene tako, da v njih spodbujajo željo po znanju, odkrivanju nečesa novega.

 

Oblikujte si svoje natikače

 

Tudi vas mika, da bi si sami oblikovali natikače? Se sliši neverjetno? Izpolnite si željo in obdarite sami sebe z anatomskimi natikači, ki vam zagotavljajo unikatno udobje z inovativnim vložkom L-Cloud®. Na spletni strani Lomm lahko vase želje postanejo resničnost. Izberite svoj model in ga oblikujte poljubno. Natikači so visoke kakovosti in prinašajo številne prednosti za vaše noge.

 

- Narejeni so iz naravnega telečjega usnja, ortopedski vložek podpira prečni lok stopala in vašo nogo postavi v pravilen položaj.

 

- Opora za prste podpira nogo in omogoča stabilnost peti.

 

- Podplat je narejen tako, da dodatna penica zaščiti vse tresljaje ob hoji.

 

- Postelja za nogo je iz plute in lateksa, zaradi česar je vložek zelo prožen in vam omogoča večje udobje.

 

- Visoka obroba okoli vložka nudi zaščito nogam in prstom, zato so primerni za službo, prosti čas in doma.

 

Dejansko lahko oblikujete barvo usnja, zadrge, mrežice, povrh vsega pa jih povsem personalizirate z napisom svojega imena ali kakšno drugo besedo. Seveda pa jih lahko okarakterizirate z logotipom podjetja.

 

Nikar ne skrbite, da jih v svoji številki ne boste dobili. Izbirate lahko med 35 in 49 in prav gotovo boste zadovoljni z izbiro, saj so resnično udobni in mehki, hkrati pa bodo prav takšni, kot ste si jih zamislili. Natikače vam čevljarski mojstri izdelajo v Sloveniji po lastni tehnologiji, tako da je kakovost zagotovljena.