V domači kuhinji preživite veliko časa in pripravljate okusne obroke za svoje družinske člane. Da se boste v njej prav vedno počutili prijetno in se vsakič znova z veseljem spoprijeli z ustvarjanjem vrhunskih kulinaričnih dobrot, so vam v pomoč elegantni, stilsko dovršeni in izjemno kakovostni Beko aparati, ki se popolnoma prilagajajo vašim vsakdanjim potrebam in življenjskemu slogu.

 

Lepota in vrhunska kakovost Beko kuhinjskih aparatov navdušuje generacije in generacije, ki v svojem domu ustvarjajo okusne obede za vso družino. Ponašajo se z edinstvenimi tehnološkimi rešitvami, ki podaljšajo obstojnost živil in omogočajo številne okusne kreacije, s katerimi razvajate svoje brbončice. Zmogljive tehnologije v kombinaciji s stilsko dovršenim dizajnom v vaši kuhinji poskrbijo, da lažje sledite načelom zdravega prehranjevanja.

 

Hladilniki

 

Ohranite svežino vaših živil tudi do 30 dni s kakovostnim hladilnikom Beko. Prednosti hladilnikov Beko so inovativne tehnologije, med drugimi tudi HarvestFresh, ki omogoči, da zelenjava in sadje v hladilniku ne začneta izgubljati svojih hranilnih vrednosti. Posebna tehnologija treh barvnih luči namreč poskrbi za vsakodnevno naravno svetlobo. Prima, kaj ne?! Ste vedeli, da imate lahko s tehnologijo Everfresh+, ki je odlika hladilnikov Beko, natančen nadzor vlage, obenem pa se z njo zmanjša kondenzacija ter nihanje temperature? To vam omogoči, da hranite zelenjavo in sadje v hladilniku kar trikrat dljev primerjavi s hladilnikom, ki je brez tehnologije Everfresh+. Posebna prednost Beko hladilnikov je tudi tehnologija NeoFrost, ki preprečuje prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom. S tem so omogočeni najboljši pogoji za hlajenje, brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Naj vrhunski hladilnik prevzame prestol pri vas.

 

Vgradne pečice

 

Peka še nikoli doslej ni bila tako preprosta in navdušujoča. Postanite šef svoje kuhinje z vgradno pečico Beko, ki najbolj ustreza vašim željam in potrebam. Izbirajte med pečicami s pirolizo, parnimi in s posebnimi možnostmi pečenja. Prisegajte na tehnologijo Beko Surf, ki poskrbi za enakomerno kroženje zraka v pečici. S pomočjo takšne tehnologije boste lahko en dva tri pekli več najljubših jedi hkrati, ne da bi vas pri tem skrbelo, da se bodo navzele vonjav in okusov druga druge. V koraku s časom boste s tehnologijo Split&Cook, ki vam velikodušno podari svobodo peke. Še enkrat izpostavljamo - v pečici lahko sočasno pripravite mesno in vegansko jed, ne da bi se vonjave mešale. Plus – za vsako posebej lahko nastavite čas in temperaturo pečenja. Uspeh pa je definitivno zagotovljen s pomočjo pare Steamassisted. Nič več ne bo ponesrečenih poskusov, prav vsi bodo pohvalili vašo pečenko, sočnega in polnega okusa.

 

Vgradne kuhalne plošče

 

Vgradne kuhalne plošče Beko bodo vaš sopotnik pri popolnih rezultatih kuhanja. Ne glede, ali se boste odločili za indukcijsko, plinsko, električno, steklokeramično ali kombinirano ploščo, vsakič znova boste ponosni sami nase, ker vam je še enkrat uspelo pripraviti odličen zajtrk, kosilo ali večerjo. Za velike družine je absolutno prednost imeti kuhalno plošč s tehnologijo IndyFlex+, saj se boste poslovili od gneče na kuhališču. Le-to se bo popolnoma prilagodilo številu in velikosti vaših loncev in ponev. Sanjsko, kaj ne?! Povrh vsega pa bodo jedi hitreje pripravljene in ne boste nenehno poslušali: ''Mami, oči, lačen sem. Kdaj bo kosilo?'' 

 

Kuhinjske nape

 

Brez elegantne in praktične nape si nikakor več ne predstavljamo gospodinjstva. Vgradne nape Beko prvovrstno pomagajo pri zmanjšanju količin maščob, dima in kondenzacije v prostoru med kuhanjem in peko. Vaša kuhinja si bo zaradi čistoče zaslužila kar pet zvezdic. 

 

Pomivalni stroji

 

In ker se pri kuhanju, peki in obedovanju zelo hitro nabere gora umazane posode, ki lahko botruje slabi volji dežurnega pomivalca v družini, imamo za vas naravnost navdušujočo rešitev. Zaupajte vso delo pomivalnemu stroju Beko in prosti čas preživite z najdražjimi. Sprejmite v svoje gospodinjstvo velikega pomočnika, ki se ponaša s tehnologijo CornerIntense. Le-ta bo v vsakem kotičku pomivalnega stroja poskrbela, da bo posoda pomita odlično in vam je ne bo treba še ročno pomivati. Ne tuhtajte, koliko detergenta je sploh potrebno, da bo vaša posoda zopet zasijala v vsem svojem sijaju. Prepustite to nalogo senzorjem tehnologije AutoDose. Inovativna tehnologija Hygieneshield ima sposobnost uničenja kar 99 odstotkov bakterij in virusov, saj se njena dezinfekcijska moč skriva v pari, visokih temepraturah in dodatnem izpiranju. Izid je popolnoma čista posoda brez bakterij in virusov. Juhuhu, še ena skrb manj.

 

Želimo vam veliko kuharskih užitkov in nepozabnih trenutkov z najdražjimi!

 

*Kuhinjski aparati Beko so na voljo tudi v trgovinah Big Bang.

Avtor: N. K.