Miklavž je prvi dobri mož, ki bo otrokom risal nasmehe na obraze ob koncu leta. V peharček ali očiščene čevlje jim bo po tradiciji pustil presenečenje zjutraj, v ponedeljek, 6. decembra. Ker boste vi prevzeli njegovo skrivno nalogo, vam razkrivamo, kje je pestra ponudba igrač za dojenčke, deklice in dečke.

 

Veseli december je tu in otroci so v pričakovanju prihoda Miklavža. Po svojem seznamu zapisanem v zlato knjigo jih bo razveselil z najbolj kakovostnimi, zabavnimi, poučnimi, mehkimi, ustvarjalnimi ... igračami, s katerimi bodo odjadrali v svet številnih zgodb.

 

Obujte njegove čevlje in si na spletni strani ponudnika Dexy Co poglejte bogato izbiro igrač za vse starosti otrok. Nakupujete 100-odstotno varno, zagotovljena pa vam je tudi hitra in varna dostava. Do 8. decembra 2021 lahko izkoristite popust do 25 odstotkov na vse igrače. Zraven pa boste ob nakupu nad 50 evrov prejeli tudi brezplačno vstopnico za Minicity doživetje za enega otroka v spremstvu enega odraslega. V kreativnem otroškem mestu lahko otrok raziskuje več kot 40 igralnih kotičkov in spozna več kot 50 različnih poklicev. V njem lahko postane to, kar si želi, in poišče svoj sanjski poklic. Zraven pod vodstvom animatorja pridobiva znanja in izkušnje, ki mu bodo prišla prav v vsakdanjem življenju.

 

Za vas imamo še poseben namig ... Otrok ima veliko želja, zato pred prihodom dobrega moža organizirajte praznično ustvarjalnico. Naj napiše, nariše in okrasi poseben seznam, s katerega boste razbrali, kaj si najbolj goreče želi. Izberite tisto igračo, ki je najprimernejša za njegovo starost, s katero se bo naučil marsikaj novega in bo osvajal razne veščine. Prepričani smo, da bo užival ob odpiranju darila in da bo nad izbranim navdušen. Z igračo se bo podal v svet domišljije, jo predstavil prijateljem ter preživel ure in ure prostega časa. Pridružite se mu tudi vi. Poleg presenečenja za miklavža mu podarite tudi sebe in svoj čas. Odložite mobilni telefon, ne glejte službenih elektronskih sporočil in se mu popolnoma posvetite. Vključite se v njegovo igro in prebudite tudi vi otroka v sebi. Naj bo veseli december izpoljnjen z dragocenimi, igrivimi družinskimi trenutki.

Avtor: N. K.