Podjetje Elementum vas vabi na zelo zanimiv webinar, katerega osrednja tematika bo, kdaj bo spirala podražitev zajela tudi zlato in srebro. Rezervirajte si četrtek, 28. oktober 2021, za finančno izobraževanje!

 

Brezplačen webinar

 

V četrtek, 28. oktobra 2021, od 20. do 21. ure, ste vljudno vabljeni, da prisluhnete webinarju, ki ga bo za vas pripravilo podjetje Elementum. Govorca bosta direktor podjetja Elementum Peter Slapšak in premoženjski svetovalec Matjaž Jereb.

 

Spregovorila bosta o aktualnih in zanimivih informacijah s finančnih trgov. Obenem boste tudi dobili vpogled, kdaj bo spirala podražitev zajela zlato in srebro. Ker finančni trgi v drugi polovici leta postanejo veliko bolj dinamični, se seznanite vnaprej. Tako boste lahko pravočasno reagirali na prihodnje finančne spremembe.

 

Prijavite se na brezplačni webinar še danes. Prijavnica je dostopna na povezavi.

 

Hiša plemenitih kovin

 

K izobraževanju na zabaven in hkrati poučen način pa vabimo tudi vaše otroke. V Hiši plemenitih kovin v kreativnem otroškem mestu Minicity, kjer vsak otrok postane to, kar si želi, spoznavajo zgodovino zlata in srebra, se podučijo o nastanku, procesu pridobivanja, kje ju najdemo danes, kakšna je njuna vrednost, procesu nakupa srebrnika itd. Izvedo tudi številne zanimivosti o plemenitih kovinah. Aktivnosti so zastavljene skozi različne izzive, ugotovitve, spoznanja, naloge, tako da otrokom v Hiši plemenitih kovin nikoli ni dolgčas. Pod vodstvom animatorja na praktičen način osvojijo znanje za vedno.

Photo by picjumbo.com from Pexels