Kompas je za vas pripravil ekskluzivne ponudbe. Rezervirajte svoj oddih do 31. 8. 2022 in izkoristite hude akcije.

 

Terme Snovik

 

Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, na eni strani obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami, na drugi pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline, le 9 km od Kamnika in 32 km od slovenske prestolnice Ljubljane. Njihovo največje bogastvo je zdravilna termalna voda, ki so jo že davno odkrili domačini. Ti so pogosto hodili k prosto iztekajoči se vodi, k domačiji »pri Kovaču«, in jo tudi odnašali domov za pitje in umivanje. Termalna voda vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih koristnih mineralov.

 

Rogaška Slatina

Grand hotel Donat Superior se nahaja v samem osrčju Rogaške Slatine, v Evropi poznani predvsem po edinstvenih zdravilnih lastnostih naravne mineralne vode Donat, bogate z magnezijem.

Moravske Toplice

Moravske Toplice s Termami 3000 so središče zdraviliškega turizma na severu Slovenije z modernim kopališkim objektom in novim igriščem za golf. Zdravilni izviri termalne vode po svojih lastnostih sodijo med najbolj cenjene na svetu. Posebnost krajev je t.i. zdravilna “črna voda”, ki ima ob izviru 72°C in jo črpajo na globini do 1467 m.

Otok Hvar

Mila klima, gostoljubnost in bogata zgodovina, ki jo je čutiti na vsakem koraku, je samo nekaj razlogov zakaj preživeti počitnice na otoku Hvar. Severna obala je bogato razčlenjena, z brezštevilnimi manjšimi in večjimi zalivi, zahodno pa zastirajo pogled čudoviti Pakleni otoki. Hvar je otok sonca, saj je tu največ sončnih dni na Jadranu.

 

Eurobasket 2022

 

Gremo v Berlin. S Kompasom PONOSNO, ŠPORTNO in SRČNO.

Krompirjeve počitnice

 

Ste vedeli, da krompirjeve počitnice niso namenjene pobiranju krompirja, temveč počitku, oddihu in zabavi? Zato so za vas pripravili paleto sončnih doživetij ter ostalo raznoliko ponudbo počitnic in potovanj doma in v tujini.

 

 Vir: *Wikipedija