Družinski zaklad, ki ga ustvarjamo skozi življenje, je kot gradnja palače - z vsakim korakom prispevamo k večji varnosti in blaginji sebe ter svojih otrok. In ključni del te gradnje je finančna stabilnost, ki omogoča mirno in srečno življenje.

V svojem novem projektu se podjetje Elementum združuje z izjemno mamico trem otrokom, Manco Izmajlovo, ki s svojim zlatim glasom spremlja otroke skozi njihovo glasbeno potovanje. 

»Zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača.« To staro pregovorno modrost ponovno oživljamo in razširjamo našim poslušalcem. Vsaka majhna naložba v vaše in vaše otroke prihodnosti lahko prinese obilne sadove. Na dogodku bomo spoznali pet korakov, ki jih lahko takoj izvedete, da začnete graditi svoj družinski zaklad.Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačnem dogodku v Minicityju, kjer bo Manca Izmajlova svojim zlatim glasom obogatila naše druženje, predstavila pa bo tudi svojo novo glasbeno knjigo za otroke "Najlepše pesmice za vse letne čase", ki vsebuje 25 pesmi iz otroške glasbene zakladnice.

Prijave za dogodek sprejemamo do ponedeljka, 10. 6. 2024, preko spletnega naslova elementum.si/minicity. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo. Vstop je prost za tri osebe (starša in enega otroka), za vsakega naslednjega otroka pa je doplačilo 9 evrov.

Verjamemo v vaš odziv in želimo zagotoviti, da imate vse potrebne informacije, zato smo za vas pripravili tudi webinar, kjer boste lahko izvedeli še več o ustvarjanju družinskega zaklada in finančni stabilnosti za dobrobit vaše družine in otrok. Webinar bo potekal 9. 5. ob 19h. Prijavite se preko zoom povezave:

Peter Slapšak iz Elementuma in Manca Izmajlova bosta z vami podelila informacije o družinskem zakladu in glasbeni knjigi. Veselimo se srečanja tudi virtualno.