V kreativnem otroškem mestu Minicity lahko otrok postane tudi detektiv. Spozna njegovo delo in pripomočke ter ponotranji lastnosti odličnega detektiva. Rezervirajte počitniško varstvo v malem mestu in mu omogočite nepozabno izkušnjo.

 

S katerimi lastnosti se ponašajo odlični detektivi?

 

  1. Detektiv je oseba, ki se zna pogovarjati z ljudmi. Zna pozorno prisluhniti sogovorniku in tudi zastavljati vprašanja.

 

  1. In med tem ko sprašuje, mora tudi znati vse zabeležiti na kratko.

 

  1. Njegovo delo vključuje veliko opazovanja, zato mora imeti ostro oko.

 

  1. Ko je na delu, mora biti osredotočen le na to, misli mu ne smejo uhajati kam drugam.

 

  1. Odlikujejo ga tudi razmišljanje izven okvirjev, predvidevanje in sklepanje.

 

  1. Pisanje poročil in prisostvovanje na sodišču mu ni tuje.

 

  1. Predvsem pa mora odličen detektiv imeti veliko znanja in se nenehno izboraževati, pridobivati informacije iz različnih virov.

 

  1. Uporablja različno sodobno tehnologijo, ki mu njegovo delo poenostavi.

 

  1. Seveda pa je odličen detektiv tudi vztrajen in želi izvedeti resnico.

 

  1. Nikoli si ne ustvari predsodkov, ampak zbira dokaze.

 

Otrok kot detektiv v kreativnem otroškem mestu Minicity

 

V kreativnem otroškem mestu Minicity, v hišici Hitimo na pomoč, otrok kot detektiv išče pogrešane osebe in spozna, katere pripomočke pri tem potrebuje. Skozi igro se poduči, kakšna je razlika med policistom detektivom in zasebnim detektivom. In prav te dni, v počitniškem varstvu, lahko otroci tudi obiščejo hišico Hitimo na pomoč in tako usvojijo dodatno znanje na zabaven način.  Varstvo lahko rezervirate na povezavi, kjer dobite tudi vse dodatne informacije.

 

Pravi detektivi iz podjetja Detektiv biro so veseli, ker tako ozaveščamo mlade o pomembnosti detektivskega poklica. In ne samo, da so prisotni v Minicityju, navdušeno se odzovejo tudi na povabilo vrtcev in šol ter rade volje predstavijo značilnosti njihovega poklica, delo in opremo. 

Avtor: N. K.