10:00 - 20:00 (0)

info@minicity.si

+386 41 377 366

VERIGA PRIJATELJEV #IGRAJMOSEDOMA

V trenutni situaciji otrokom (in staršem) primanjkujejo prijatelji in družinski člani, s katerimi ne moremo biti v tesnem stiku. Prav zaradi tega želimo splesti najdajšo verigo prijateljstva na spletu. Otroci lahko prijatelje narišejo sami ali pa pobarvajo prijatelje iz Minicityja, ki jih najdete spodaj. K izdelavi pa ste srčno vabljeni tudi starši:). Verigo prijateljev fotografirajte in jo delite z nami. Ustvarimo najdaljšo verigo prijateljstva na spletu. #igrajmosedoma 

Naloga za otroke

Dragi otroci, ustvarimo verigo prijateljev. Ker se trenutno s prijatelji ne moremo družiti v vrtcu, šoli ali na dvorišču, lahko ustvarimo verigo prijateljev, s katero bomo prijateljem polepšali dan. Zaprite oči in pomislite, s katerimi prijatelji se najraje igrate. Prijatelje narišite na papir, vsakega na svoj list. Če želite, si lahko pomagate tudi s prijatelji iz Minicityja, ki vam jih lahko mamica in očka natisneta. 
POTREBUJEŠ: 
  • papir, na katerega boš narisal svoje prijatelje ali natisnjene prijatelje iz Minicityja
  • barvice
  • škarje
  • lepilo. 

Kako je tvojim prijateljem ime? Prosi mamico in očka, da ti jih pomagata fotografirati. Fotografijo lahko mami in oči pošljeta tvojim prijateljem ter tudi nam in ustvarili bomo najdaljšo verigo prijateljstva na spletu. 

#igrajmosedoma