Okrogli trebuščki, 18. marec 2021

V Minicityju Ljubljana se bliža naslednje mreženje Okroglih trebuščkov, ki bo potekalo v četrtek, 18. marca 2021. Mreženje bo potekalo prek spleta (v primeru boljše epidemiološke slike pa v živo). Prijave so odprte, podrobnosti pa sledijo v kratke. Rezervirajte si svoje mesto še danes in si na enem mestu odgovorite na vsa vprašanja, ki se vam porajajo v nosečnosti in po njej. Se vidimo na Okroglih trebuščkih - v živo ali prek spleta!

Pripravite se na prihod novega družinskega člana in se udeležite našega tradicionalnega mreženja Okrogli trebuščki, kjer boste na enem mestu dobili številne verodostojne nasvete o nosečnosti, materinstvu, negi in skrbi za dojenčka. Za nami je že 16 uspešno izvedenih mreženj, ki so postregli z nasveti, podatki in izkušnjami skozi praktično uporabo izdlekov za nosečnice, mamice in dojenčke.

V četrtek, 18. marca 2021, od 16. do 20. ure, se vam obetajo kakovostna predavanja in delavnice. Strokovnjaki z različnih področij bodo spregovorili o ustrezni prehrani prvih 1000 dni pred in med nosečnostjo ter po rojstvu ter skrivnosti za prešeren nasmeh. Izvedeli boste, kako okrepiti mišice medeničnega dna in zakaj je koristno izvajati Keglove vaje. Dobili boste napotke, kako si urediti finance, saj vemo, da prihod dojenčka v družino botruje novim izdatkom, poleg tega pa tudi nasvete, kako varčevati. Predstavili vam bodo vse, kar ste želeli izvedeti o shranjevanju matičnih celic. Spregovorili bodo o ustrezni in kakovostni izbiri pleničk za dojenčka. Ne bo manjkalo idej za okrasitev na zabavi za nosečnice. Seznanili se boste tudi o ustrezni izbiri kozmetike za nego bradavic, učvrstitev kože po porodu, proti strijam in za krepitev las. Z vami bo tudi spregovoril Denis Baš, dr. med., specialist pediater. In še in še vas čaka na mreženju Okrogli trebuščki, ampak naj do takrat ostane skrivnost. Za vas je tudi specialni pedagog Marko Juhant pripravil poseben filmček, v katerem boste dobili napotke za vzgojo v prvem otrokovem letu. Nagovoril vas bo Aleksander Merlo, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, in se dotaknil teme porodništva v času epidemije.

S številnimi slovenskimi podjetji bomo poskrbeli, da vam bo mreženje ostalo v lepem spominu. Delite te nepozabne štiri ure s prijateljico v živo ali prek spleta. Dobili boste odgovore na številna vprašanja, ki se vam porajajo v najlepšem obdobju pričakovanja novega družinskega člana.  

Na dom boste prejeli bogato presenečenje, sestavljeno iz koristnih izdelkov tako za nosečnico kot tudi dojenčka. S priznanimi podjetji bomo poskrbeli, da boste na pot materinstva stopili oboroženi z znanjem in pomirjeni, da boste kos materinski vlogi.

Zbrana sredstva od kotizacij bomo v celoti namenili Porodnišnici Postojna.

Mreženje Okrogli trebuščki so podprli partnerji: Abena Helpi, Bambo Nature, Biobanka, HIPP, NLB, Medisanus, Ortho Dental, Porodnišnica Postojna, Volkswagen, Hiša vizij, Cukr Biro, Fek's Bedding, Peg Perego, Intim.me, Mul'c, Tosama, Lapopsi, Zolli Pops Slovenija, Torres, Vodno mesto Atlantis, Medis, Makra kozmetika, Dotica, Mini pearls, Lux Baby, IBBA PLUS in DM. Medijska pokrovitelja mreženja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.

Do našega mreženja vas vabimo, da spremljate objave na spletni strani Okrogli trebuščki, kjer vam s prispevki stojimo ob strani med nosečnostjo in potem. Prijave zbiramo TUKAJ.     

PRIJAVA NA DOGODEK