Okrogli trebuščki - 29. 8. 2019

Draga mamica!

V tebi raste majhno bitje. Pripravljaš se na novo obdobje v svojem življenju, najlepše obdobje - postala boš mamica. Se kdaj vprašaš, če boš zmogla? Se ti zdi, da si si postavila neskončno število vprašanj, na katera sama morda ne najdeš odgovora ali pa te z odgovori "bombandirajo" z vseh strani, pa enostavno ne najdeš pravega? Si želiš spoznati srečke nosečke iz svojega okoliša, s katerimi se boš po porodu odpravila na sprehod in bosta izmenjevali izkušnje?


Potem si pristala na pravi strani! Zate smo pripravili odličen dogodek, ki bo potekal v četrtek, 29. avgusta, med 16. in 20. uro v prostorih Minicity Ljubljana, na katerem se boš praktično opolnomočila glede vsega kar potrebuješ za uspešen začetek materinske poti. Na dogodku boš spletla nove prijateljske vezi, s katerimi boš lahko tudi v prihodnje delila najlepše trenutke materinstva in v težjih trenutkih našla oporo. Poskrbeli smo za odlične strokovnjake na enem mestu, dinamičen dogodek s praktičnimi delavnicami, zraven pa bomo tudi dobrodelni - z zbrano kotizacijo bomo pomagali Porodnišnici Postojna ob nakupu novega ultrazvoka. Pripravljamo pa tudi najbolj »šik« pogostitev! Ne pozabi - na dogodku bo potekala tudi izmenjevalnica oblačil - prineseš en kos, vzameš en kos. Preprosto, kajne? Vsa oblačila, ki jih na dogodku ne boste izbrale, bomo podarili mamicam, ki si nakupa ne morejo privoščiti, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste-Polje.


Ne zamudi svoje priložnosti in se prijavi TAKOJ! Če imaš kakšna dodatna vprašanja, nam lahko pošlješ sporočilo na okroglitrebuscki@minicity.si!