Za obisk tematskih kotičkov v kreativnem otroškem mestu Minicity boste potrebovali vstopnico.

Vstopnice so urne ali celodnevne in vključujejo igro v tematskih kotičkih pod vodstvom animatorjev za 1 otroka ter vstop za 1 odraslega spremljevalca. Z njimi lahko v našem mestu ostanete od začetka do konca odpiralnega časa ali pa se v našem mestu zadržite manj časa. V povprečju se obiskovalci pri nas zadržijo 2,5 ure. 

    

Urne vstopnice

Urne vstopnice lahko na dan obiska kupite v prostorih Minicityja Ljubljana na sprejemni točki, vsaj 24 ur pred obiskom pa so vam na voljo tudi v naši spletni trgovini. Za nakup vstopnice v spletni trgovini za določen dan – na primer za obisk enega izmed  dogodkov, ki jih prirejamo v Minicityju – nudimo ugodnejše cene. 

Enkratne vstopnice

Enkratne vstopnice lahko na dan obiska kupite v prostorih Minicityja Ljubljana na sprejemni točki, vsaj 24 ur pred obiskom pa so vam na voljo tudi v naši spletni trgovini. Za nakup vstopnice v spletni trgovini za določen dan – na primer za obisk enega izmed  dogodkov, ki jih prirejamo v Minicityju – nudimo ugodnejše cene. 

Letne vstopnice

Letne vstopnice veljajo eno leto od datuma nakupa in niso prenosljive. Z njimi lahko v Minicity vstopate vsak dan, ko je Minicity odprt za javnost. Kupite jih lahko v prostorih Minicityja na sprejemni točki ali v spletni trgovini.

Vrednostni/darilni boni

Vrednostni boni so na voljo za 10 €, 20 € in 50 €. Za vse vrste vstopnic vam izdelamo tudi darilne bone v poljubni vrednosti. Kupite jih lahko v prostorih Minicityja na sprejemni točki ali v spletni trgovini.