Trgovinica
Klikni za virtualni sprehod

Tako kot je koncept malega mesta zasnovan na odkrivanju najrazličnejših zanimanj in novih talentov pri otrocih, tudi koncept naše Minicity trgovinice temelji na pestri izbiri didaktičnih igrač, ustvarjalnih setov in družabnih iger.

Sestavljanke vseh velikosti in težavnostnih stopenj bodo prevzele tako ljubitelje živali kot tiste, ki imajo raje gusarske in podobne avanture. Lahko so lesene, kartonaste ali iz penastega materiala, da le lepo sedejo tudi v najmanjše ročice, ki bodo iz večjih in manjših koščkov ure in ure navdušeno sestavljale.

Odštekani inteligentni plastelini živih ali prelivajočih se barv, svetleči v temi ali ves čas leskatajoči, poskočni kot žogice skokice, včasih razvlečeni kot žvečilka ali v obliki najbolj groznih pošasti, ki si te ogledujejo – vsi bodo navdušili male in malo večje obiskovalce.

Družabne igre nas odpeljejo v svet, kjer moramo dobro opazovati, uriti naš spomin, se včasih tudi hitro odzvati in biti spretni za dosego cilja! Vsa družina se zabava, ko skupaj lovimo pobegle amebe, iščemo majhne razlike na sličicah, gradimo stolpnico za nosoroga, popeljemo živali na izlet s krokodilom ali si s pomočjo domišljijskih kock pripovedujemo zgodbe.

Ob lepih dnevih bomo tudi zunaj preizkušali našo spretnost: naučili se bomo loviti frizbije in bumerange, vrteti diabolo, žonglirati, pihati ogromne milne mehurčke

Naši prijatelji in sodelavci iz trgovin TojeTo, Vanila Park, Outfit7 in Valtexa bodo ves čas skrbeli, da bo Minicity trgovinica polna zanimivih reči, kjer boste vedno našli nekaj novega.