Naj bo rojstni dan zabaven, inovativen in tudi poučen. V kreativnem otroškem mestu Minicity bodo za vašega otroka in njegove prijatelje poskrbeli izkušeni animatorji, ki bodo družbico popeljali po ulicah našega mesta, kjer jih bo v tematskih kotičkih čakalo nešteto izzivov in prigod.

Slavljenca čaka tudi poseben paket presenečenja Minicity! Zagotavljamo vam, da bo doživetje nepozabno.

Vabljeni so otroci od 3. do 12. leta. Otroci do 3. leta lahko svoj  rojstni dan pri nas praznujejo v spremstvu staršev.

Okvirni program

Minicityjeva rojstnodnevna dogodivščina se prične v eni izmed rojstnodnevnih sobic in traja dve uri in pol. Slavljenec lahko svoje praznovanje prične Maxi ali Mini sobi.  

Medtem ko se otroci zbirajo, spoznavajo in izročijo darila slavljencu, animator poskrbi za zanimiv uvod in dobro pripravo na prihajajoče popotovanje po ulicah malega mesta. 

Po uvodnem delu se rojstnodnevna dogodivščina razširi po ulicah in hišicah malega mesta. Da se slavljenec na ta dan počuti res posebnega, se pri izbiri igralnih enot trudimo upoštevati njegove želje. Tako se lahko otroci poljubno preizkusijo v vlogi pleskarjev, pekov, zdravnikov, policistov, znanstvenikov, mizarjev in še in še ... Izkušeni animatorji poskrbijo za nepozabno zabavo. Število hišk oziroma tematskih kotičkov, ki jih otroci obiščejo, in čas, ki ga v njih preživijo, je odvisen od števila in starosti otrok ter njihovih interesov.

V zadnjem delu praznovanja se dogajanje spet preseli v izbrano tematsko sobo, kjer skupaj s povabljenci pripravimo še zadnje presenečenje za slavljenca. Temu sledi sladkanje s torto ali drugimi izbranimi prigrizki. Ob koncu praznovanja malim nadobudnežem podarimo fotografijo v spomin na nepozabne dogodivščine, preživete v našem malem mestu, in poseben paket presenečenja Minicity! 

Otroci se lahko po koncu praznovanja pod nadzorom staršev še naprej igrajo v Minicityju.

Starši se lahko med praznovanjem sprostite v naši Minicity kavarnici & slaščičarnici. V tem primeru vam priporočamo predhodno rezervacijo mize.


Za praznovanje rojstnega dne v Minicityju izpolnite naročilnico, ki jo najdete TUKAJ, in jo pošljite na rojstnidnevi@minicity.si. V njej so zapisane tudi cene za posamezne storitve, za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na rojstnidnevi@minicity.si ali na telefonski številki 041 377 366.