V našem kreativnem otroškem mestu, ki vsako leto sprejme več kot 60.000 otrok in staršev, je dogajanje edinstveno, zabavno in poučno. Ker želimo našim obiskovalcem ponuditi celostno storitev aktivnega preživljanja prostega časa na enem mestu, od jeseni dalje izbranim ponudnikom ponujamo
najem prostorov za aktivnosti, namenjene nosečkam, staršem in otrokom.

 

Kaj vam ponujamo?

 

V najem oddajamo 2 prostora v velikosti 20 m2 (učilnici) in dvorano v velikosti do 90 m2, v kateri je mogoče izkoristiti oder in je primerna za gibalne, izobraževalne in druge aktivnosti. Prostor je del Minicityja, ki se nahaja dvorani A ljubljanskega BTC-ja.
Možni so termini tako v dopoldanskem kot popoldanskem času.

 

Poleg osnovnega prostora so vam na voljo tudi garderobe in sanitarije (stranišča in previjalnica za dojenčke) ter recepcija, v sklopu najema dvorane pa tudi manjše skladišče (cca. 10 m2), kamor boste lahko spravili svoje rekvizite in zložljiva sedišča, ki omogočajo ogled morebitnih nastopov za približno 150 gledalcev. V naši simpatični kavarnici pa vam bo vedno na voljo tudi pestra ponudba zdrave in okusne hrane in pijače ter prostor za sestanke.

 

Dvorana je tehnično opremljena z WIFI-jem, ozvočenjem, s projektorjem, projekcijskim platnom in z mikrofoni, dva manjša prostora (učilnici) pa sta opremljena z mizami in s stoli, piši briši tablo, projektorjem, projekcijskim platnom in z WIFI-jem.

 

Cene najema znaša od 15 do 30 EUR/uro (brez DDV-ja).
Za dolgoročne in pogoste najeme nudimo popust.

 

Kaj pridobite z najemom prostora pri nas?

 Poleg recepcije, garderob in sanitarij, prostora za skladiščenje vaših materialov in prilagojene ponudbe v Minicity kavarnici boste z najemom pridobili še:

 Dostop do vaše ciljne skupine, ki se že zadržuje pri nas. Z izvajanjem aktivnosti v naših prostorih se boste približali vašim potencialnim novim strankam.

Priročno lokacijo. Svojo dejavnost boste izvajali na dostopni lokaciji v BTC-ju, kjer ni težav s parkiranjem.

Vabljiv promocijski paket, pri čemer ob najemu prostora za vsaj 8 mesecev prejmete redno izpostavljenost v našem e-novičniku (newsletterju) in na naši Facebook strani (ki ima več kot 11.300 sledilcev). V našem kreativnem mestu bo prostor za vaše letake, vključeni pa boste tudi v promocijski video, ki se bo vrtel v naših prostorih.

Vstopnice za Minicity Ljubljana s popustom za otroke vadečih staršev. Svojo dejavnost boste nadgradili in svojim varovancem omogočili brezskrbno vadbo oz. aktivnosti, saj jih bodo med izvajanjem otroci lahko počakali kar v našem mestu. Vstopnice s popustom bodo na voljo tudi otrokom, ki se bodo udeležili vaših aktivnosti za otroke in se bodo po koncu želeli zadržati še v našem mestu.

Več kot 40 novih poslovnih priložnosti. Z letnim najemom si zagotovite tudi svoje vabilo na naš letni dogodek za mreženje, kjer boste svoje ideje za sodelovanje lahko predstavili priznanim in velikim podjetjem, ki sodelujejo v Minicityju.Veselimo se sodelovanja z vami in prepričani smo, da bomo s skupnimi močmi pripravili kakovostno ponudbo, ki jo bodo starši in otroci vzljubili.Kontaktna oseba za ogled prostorov in najem: 

Monika Rabzelj / monika.rabzelj@minicity.si / 041 837 422.