team_member

Živa

županja

Živa s svojim detektivskim in strokovnim otroškim pogledom opazuje vse dogajanje malega mesta in takoj, ko opazi, da bi lahko bilo v Minicityju kaj bolj zabavno ali dovršeno, usmeri meščane mesta, da izboljšajo doživetje za najpomembne prebivalce mesta: otroke.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Miha Culiberg

direktor in ustanovitelj

Poslovnež, ki še vedno več časa preživi v tujini kot doma, je s svojo ženo Jasno z idejo kreativnega otroškega mesta Minicity okužil tudi partnerje. Očetu petih otrok Minicity omogoča, da končno malo več časa preživi v Ljubljani z družino in da obenem v službo pelje tudi svoje najmlajše. Miha skrbi, da zaposleni v Minicityju radi opravljajo svoje delo in da podjetje na dolgi rok raste in se razvija.

E-mail: miha.culiberg@minicity.si

team_member

Jasna Žaler Culiberg

direktorica razvoja poslovanja

Športnica, poslovna ženska in mama treh otrok s svojo energijo navdušuje slovenska in tuja podjetja, da se nam pridružijo. Prodaja in marketing sta njen poklic, javno nastopanje in PR pa njen hobi. Jasna je tista, ki bdi nad vsemi procesi in delčki Minicityja, kar nato na tedenskih kolegijih ekipe skupaj pretresemo in tako nenehno izboljšujemo uporabniško izkušnjo naših obiskovalcev. Vizija in pogled v prihodnost ter sanje, kam popeljati Minicity v prihodosti in preko meja, so njene vsakodnevne misli, ki s pomočjo ekipe postajajo realnost.

E-mail: jasna.zaler.culiberg@minicity.si

team_member

Marko Anžur

direktor financ in računovodstva, ustanovitelj

Marko nam pomaga, da so naši računi plačani in finance urejene. Priznamo, da se dostikrat jezi, ko želimo Minicity Ljubljana narediti našim gostom še bolj prijazen in pozabimo, da smo presegli predvidene stroške, a ko vidi zadovoljne obraze otrok, na jezo hitro pozabi.

E-mail: marko.anzur@minicity.si

team_member

Urša Zakotnik

vodja marketinga in prodaje

Urša z nalezljivim nasmehom lepša dneve naši ekipi, s svojim znanjem in z domiselnostjo pa uresničuje še tako posebne želje naših partnerjev, ki v Minicityju opremljajo tematske kotičke. Mlada mamica skrbi, da vsak mesec gostimo zanimive posameznike in prirejamo nepozabne dogodke, vse bolj aktivna pa je tudi v prodajnem oddelku, saj zaradi svojih dolgoletnih izkušenj v prodaji in odlične sposobnosti prisluhniti strankam hitro najde skupno pot do sodelovanja.

E-mail: ursa.zakotnik@minicity.si

team_member

Špela Končar

direktorica operative

Špela je organizirana desna roka našega vodstva in kadrovska vodja Minicityjeve ekipe, ki z veliko vnemo poskrbi za vse zaposlene. Kot strokovna pedagoška sodelavka skrbi za kakovostno pripravo in izvedbo aktivnosti ob obisku vrtcev, šol in drugih zaključenih skupin. V mesecu decembru koordinira in organizira obdarovanja za podjetja. Je neusahljiv vrelec energije in pozitivnih misli.

E-mail: spela.koncar@minicity.si

team_member

Katja Biščak

vodja programa in animacije

Nasmejana in pozitivna športnica ustvarja programe v tematskih kotičkih, hkrati pa je odgovorna tudi za več kot 40-člansko animatorsko ekipo, s katero se skozi vse izzive prebija z mirno odločnostjo, obenem pa je glavna snovalka programov in skrbi za kakovostno didaktično izvedbo programov. Katja svoje delo opravlja odlično, saj je na eni strani natančna, perfekcionistična, z odličnim občutkom za ustvarjanje dobrega počutja obiskovalcev in animatorjev v Minicityju, hkrati pa je topla in prijazna oseba, ki zna doseči, da se otroci radi vračajo k nam. Mostičke pa postavlja tudi med željami otrok in poslovnih partnerjev in zagotavlja zadovoljstvo na vseh področjih.

E-mail: katja.biscak@minicity.si

team_member

Manca Pirc

vodja recepcije

Prikupna in nasmejana, a resna bodoča magistrica pedagogike je kos prav vsakemu izzivu. Sodelavci jo imamo zelo radi, saj je vedno nesebično pripravljena pomagati vsakomur. Vsem družinam, ki obiščejo naše malo mesto, dneve lepša na sprejemni točki. Njena posebnost je, da zna še tako trdovratno zagato pripeljati do pozitivnega izida, saj jih rešuje umirjeno, z veliko mero odgovornosti in razumevanja. Zaradi vseh sposobnosti ob delu na recepciji hkrati tudi vodi recepcijo in skrbi za organizacijo rojstnih dni.

E-mail: manca.pirc@minicity.si

team_member

Anita Stražiščar

animatorka in supervizorka

Anita skrbi za to, da v Minicityju tudi odrasli ohranjamo otroka v sebi. V mestu jo spremlja kopica hvaležnih pogledov in nasmehov otrok ter lepih besed staršev.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Andreja Linec

animatorka s posebnimi znanji in supervizorka

Andreja je izjemno dekle s posebnimi in redkimi talenti. Obvlada znakovni jezik in ima veliko izkušenj pri delu z otroki s posebnimi potrebami. Svoje znanje vedno rada deli z drugimi in je pogosto v veliko pomoč novim članom Minicityjeve ekipe. Poleg številnih pohval, ki jih prejme s strani naših obiskovalcev, jo zelo cenimo tudi njeni sodelavci.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Kristina Erznožnik

animatorka in supervizorka

Košarkarica, ki skrbi za animacijo v malem mestu, takrat ko ne sedi v študijskih klopeh. Riše nasmehe na obraze otrok in vnaša toplino v srca odraslih, ko opazujejo, kako njihovi najmlajši uživajo v igri. Športnica po duši ter profesorica matematike in tehnike, ki je prepričana, da je delo z otroki njeno poslanstvo.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Ana Obal

receptorka in animatorka

Zagnana Ana je dekle mnogih talentov, zato jo lahko srečate tako za receptorskim pultom kot tudi v animaciji, kjer s svojimi strokovnimi pedagoškimi prijemi skupaj z otroki stopa v svet odraslih. Nezanemarljiva je tudi njena organizacijska žilica, s katero pogosto priskoči na pomoč pri zadolžitvah v pisarni kot desna roka vodji programa in animacije.

E-mail: ana.obal@minicity.si

team_member

Karim Rueh

receptorka

Karim je vedno opremljena s svojim glasnim smehom, ki polepša še tako črn dan. S svojim primorskim naglasom in temperamentom začara vse okoli sebe. Pri svojem delu na recepciji je organizirana, natančna in profesionalna. Naše tuje goste pa razveseljuje s svojim odličnim poznavanjem angleškega in italijanskega jezika.

E-mail: karim.rueh@minicity.si

team_member

Špela Petkovšek

receptorka

Špela je izjemno mirna, objektivna in profesionalna v stiku s strankami, zato je odlična receptorka. Vedno poskrbi tudi za dobro voljo, saj je dan z njo vedno nasmejan.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Anja Jereb

animatorka in supervizorka

Anja je energična študentka predšolske vzgoje, ki je našla svoje mesto v Minicityju, kjer ima možnost vsak dan otroke zabavati in izobraževati hkrati. Je kreativna, polna idej in vedno nasmejana. Svoje mesto supervizorke opravlja z veliko vnemo.

E-mail: anja.jereb@minicity.si

team_member

Maja Preradović

animatorka in supervizorka

Maja se izobražuje v smeri specialne in rehabilitacijske pedagogike, svoj pedagoški čut pa zelo dobro izraža pri svojem delu kot animatorka in supervizorka. Močan karakter in trdna volja s seboj pritegneta celotno ekipo, ki zelo rada dela z njo.

E-mail: info@minicity.si

Zunanji strokovni sodelavci

team_member

Mateja Videčnik

programska sodelavka

Magistrica psiholoških znanosti z dodatnimi znanji transakcijske analize in s številnimi izkušnjami s področja poslovnega svetovanja in strateškega komuniciranja.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Nada Dular

programska sodelavka

Specialna pedagoginja, šolska svetovalka in ravnateljica, ki ima za seboj že več kot 20 let strokovnega dela, poklicna orientacija pa je bila vedno njena strast.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Špela Rus

programska sodelavka

Vzgojiteljica, pedagoginja in svetovalka teorije izbire v nastajanju, ki najraje deluje na področju predšolske vzgoje, kjer se je našla kot vodja vrtca.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Gorazd Špegel

sodelavec za animacijo

Animator po duši in stroki, ki uspešno žonglira tako žogice v zraku kot nešteto projektov v svojem življenju.

E-mail: info@minicity.si