team_member

Živa

županja

11-letna županja Živa uspešno vodi naše malo mesto že četrto leto zaporedoma. Poskrbi, da se vsi mali obiskovalci v našem mestu neizmerno zabavajo in da si starši lahko za trenutek odpočijejo.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Miha Culiberg

direktor in ustanovitelj

Poslovnež, ki je nekoč več časa preživel v tujini kot doma, je s svojo ženo Jasno z idejo kreativnega otroškega mesta Minicity okužil tudi partnerje. Očetu štirih otrok Minicity omogoča, da končno več časa preživi v Ljubljani z družino in da obenem v službo pelje tudi svoje otroke. Miha s svojim timom skrbi, da Minicity Ljubljana izpolnjuje pričakovanja otrok, staršev in partnerskih podjetij.


E-mail: miha.culiberg@minicity.si

team_member

Jasna Žaler Culiberg

direktorica prodaje in marketinga ter ustanoviteljica

Športnica, poslovna ženska in mama, ki je s svojo energijo navdušila slovenska podjetja, da se nam pridružijo. Predvsem po njeni zaslugi so se nam pridružila najboljša domača in tuja podjetja, ki so prepoznala prednosti našega projekta. Prodaja in marketing sta njen poklic, javno nastopanje in PR pa njen hobi. Jasna je energijska pijača naše ekipe, ki ji gredo zasluge, da vsak projekt uspešno izpeljemo tudi, ko smo že čisto izčrpani.


E-mail: jasna.zaler.culiberg@minicity.si

team_member

Manuela Planinc

direktorica programa in ustanoviteljica

Psihologinja, ki je svoje veščine brusila v poslovnem svetu. Produktna vodja, ki o produktih razmišlja skozi prizmo psihologije. Zaradi nje otroci iz kreativnega otroškega mesta Minicity Ljubljana odhajajo nasmejani, saj je zaslužna za kreativno, didaktično in obenem izjemno zanimivo vsebino naših tematskih kotičkov. Skratka, kreativka, ki tudi iz stare pločevinke naredi zabavno in poučno igro.


E-mail: manuela.planinc@minicity.si

team_member

Andrej Banič

prokurist in ustanovitelj

Poslovnež, ki ima rad otroke, zato je ta projekt takoj pritegnil njegovo pozornost. Minicity Ljubljana je tako postal Andrejev prvi privatni projekt in obenem njegov tretji otrok.


E-mail: andrej.banic@minicity.si

team_member

Marko Anžur

direktor financ in računovodstva, ustanovitelj

Marko nam pomaga, da so naši računi plačani in finance urejene. Priznamo, da se dostikrat jezi, ko želimo Minicity Ljubljana narediti našim gostom še bolj prijazen in pozabimo, da smo presegli predvidene stroške, a ko vidi zadovoljne obraze otrok, na jezo hitro pozabi.

E-mail: marko.anzur@minicity.si

team_member

Urša Zakotnik

skrbnica ključnih kupcev in sodelavka za marketing

Urša z nalezljivim nasmehom lepša dneve naši ekipi, s svojim znanjem in z domiselnostjo pa uresničuje še tako posebne želje naših partnerjev, ki v Minicityju opremljajo tematske kotičke. Mlada mamica skrbi, da vsak mesec gostimo zanimive goste in prirejamo nepozabne dogodke, na pomoč pa priskoči tudi pri iskanju novih partnerjev in prodaji promocijskega prostora v malem mestu.

E-mail: ursa.zakotnik@minicity.si

team_member

Špela Končar

strokovna pedagoška sodelavka

Pedagoginja Špela je neusahljiv vrelec energije, ki ji bolj diši delo v zasebnem kot javnem sektorju. Strokovna sodelavka, ki bdi nad kakovostno pripravo in izvedbo aktivnosti ob obisku vrtcev, šol in drugih zaključenih skupin otrok. Zaradi izjemnih organizacijskih sposobnosti je v malem mestu prevzela tudi vodenje naše sprejemne točke, ki skrbi za dobro počutje naših obiskovalcev.

E-mail: spela.koncar@minicity.si

team_member

Katja Biščak

strokovna sodelavka za program in vodja animacije

Programska sodelavka in vodja animatorskega tima, ki najbolje ve, kašnih aktivnosti se otroci najbolj razveselijo in iz katerih se največ naučijo. Katja sodeluje pri snovanju programov v tematskih kotičkih ter bdi nad več kot 30-člansko animatorsko ekipo in didaktično izvedbo programov.

E-mail: katja.biscak@minicity.si

team_member

Manca Pirc

receptorka in organizatorka rojstnih dni

Prikupna, a resna bodoča magistrica pedagogike, ki je kos prav vsakemu izzivu. Njen vsakodnevni modni dodatek je nasmeh, s katerim razvedri še tako siv dan. Vsem družinam, ki obiščejo naše malo mesto, pa dneve lepša tako na sprejemni točki kot tudi ob prijetnih odločitvah, ki jih morajo sprejeti, če se odločijo za praznovanje rojstnega dneva v malem mestu. Manca je vedno nesebično pripravljena pomagati vsem v timu.

E-mail: rojstnidnevi@minicity.si

team_member

Anita Stražiščar

animatorka in supervizorka

Anita skrbi za to, da v Minicityju tudi odrasli ohranjamo otroka v sebi. V mestu jo spremlja kopica hvaležnih pogledov in nasmehov otrok ter lepih besed staršev.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Luka Vižintin

animator in supervizor

Pedagog in bodoči družinski terapevt enostavno ve, kaj si otroci želijo. Odlično vodi tako animatorje kot tudi starše in otroke, ki so nam zaupani v skrb.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Andreja Linec

animatorka s posebnimi znanji in supervizorka

Andreja je izjemno dekle s posebnimi in redkimi talenti. Obvlada znakovni jezik in ima veliko izkušenj pri delu z otroki s posebnimi potrebami. Svoje znanje vedno rada deli z drugimi in je pogosto v veliko pomoč novim članom Minicityjeve ekipe. Poleg številnih pohval, ki jih prejme s strani naših obiskovalcev, jo zelo cenimo tudi njeni sodelavci.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Kristina Erznožnik

animatorka in supervizorka

Košarkarica, ki skrbi za animacijo v malem mestu, takrat ko ne sedi v študijskih klopeh. Riše nasmehe na obraze otrok in vnaša toplino v srca odraslih, ko opazujejo, kako njihovi najmlajši uživajo v igri. Športnica po duši ter profesorica matematike in tehnike, ki je prepričana, da je delo z otroki njeno poslanstvo.

E-mail: info@minicity.si

Zunanji strokovni sodelavci

team_member

Mateja Videčnik

programska sodelavka

Magistrica psiholoških znanosti z dodatnimi znanji transakcijske analize in s številnimi izkušnjami s področja poslovnega svetovanja in strateškega komuniciranja.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Nada Dular

programska sodelavka

Specialna pedagoginja, šolska svetovalka in ravnateljica, ki ima za seboj že več kot 20 let strokovnega dela, poklicna orientacija pa je bila vedno njena strast.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Špela Rus

programska sodelavka

Vzgojiteljica, pedagoginja in svetovalka teorije izbire v nastajanju, ki najraje deluje na področju predšolske vzgoje, kjer se je našla kot vodja vrtca.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Gorazd Špegel

sodelavec za animacijo

Animator po duši in stroki, ki uspešno žonglira tako žogice v zraku kot nešteto projektov v svojem življenju.

E-mail: info@minicity.si