Minicity animacije lahko izvedemo tudi v vašem vrtcu, šoli, zavodu, klubu ali katerikoli drugi organizaciji, kjer so večje skupine otrok. Za skupine strokovno usposobljena ekipa pripravi in izvede poseben program, ki ga lahko prilagodimo tudi željam skupine – ga neposredno povežemo s kurikulom vrtca ali šole, oziroma z interesi vaše skupine otrok.  

Okvirni program animacij

Animator na začetku vedno poskrbi za zanimiv uvod in dobro pripravo na animacije, ki se prične z družabnimi igrami. Otroci se tako spoznajo z animatorjem, sprostijo in ogrejejo. Po uvodnem delu se animacija začne. Animatorji otrokom razdelijo uniforme in pripomočke ter jih vodijo skozi program določenega poklica. Bodisi gasijo požare, skrbijo za varnost na cesti, urejajo pričeske, se preizkusijo v gibalnih aktivnostih ali izvedejo intervju, v vsakem primeru je druženje nepozabno. Sledi prosta igra in ustvarjalna delavnica, povezana s temo dogodka.Kontakti in rezervacije

Za rezervacijo animacij ali za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: animacije@minicity.si ali na številki 041 377 366.