Z inovativnimi, zabavnimi in s poučnimi animacijami, med katerimi se otroci prelevijo v različne predstavnike najljubših poklicev in osvojijo najpomembnejša znanja teh poklicev ali pa se skozi igro preizkusijo v gibalnih aktivnostih poskrbimo za animacijo otrok na dogodkih za podjetja, v hotelih, kampih, na ladjah, na smučiščih, v termah in drugje. 

Otroci se v družbi izkušenih animatorjev prelevijo v gasilce, policiste, zidarje, novinarje, športne pedagoge in druge poklice. Lahko si nadenejo različne uniforme, se igrajo z dejanskimi rekviziti, ki jih predstavniki poklicev uporabljajo, in se skozi igro učijo uporabnih znanj.

Animacije za otroke so primerne za vsak tip lokacije ali dogodka, saj program prilagajamo vrsti dogodka, lokaciji ter številu in starosti otrok. 

Za animacije lahko izbirate med 6 različnimi temami, vsaka tema pa zajema več priljubljenih poklicev.  Lahko se odločite za eno ali več različnih tem.

Animatorji na dogodek pripeljejo vse pripomočke in med animacijami v celoti poskrbijo za varstvo otrok.

Okvirni program animacij

Animator na začetku vedno poskrbi za zanimiv uvod in dobro pripravo na animacije z družabnimi igrami. Otroci se tako spoznajo med seboj in z animatorjem, se sprostijo in ogrejejo. Po uvodnem delu se animacija začne. Animatorji otrokom razdelijo uniforme in pripomočke ter jih vodijo skozi program določenega poklica. Bodisi gasijo požare, skrbijo za varnost na cesti, urejajo pričeske, se preizkusijo v gibalnih aktivnostih ali izvedejo intervju, v vsakem primeru je druženje nepozabno. Sledita prosta igra in ustvarjalna delavnica, povezana s temo dogodka. 

Program se prilagaja glede na lokacijo, trajanje animacije, število in starost otrok. 

Za rezervacijo animacij ali za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu animacije@minicity.si ali na številki 041 377 366.