Naj bo rojstni dan zabaven, drugačen in poučen. Omogočite svojim otrokom možnost, da se bodo lahko s prijatelji prelevili v različne predstavnike najljubših poklicev, osvojili najpomembnejša znanja teh poklicev ali pa se skozi igro preizkusili v gibalnih aktivnostih.

Bi radi postali gasilci ali policisti, mogoče novinarji, frizerke ali športni pedagogi? Zdaj imajo možnost, da to tudi preizkusijo.

Na voljo je 6 različnih tem, v vsaki temi pa več priljubljenih poklicev. Naši izkušeni animatorji bodo na rojstni dan pripeljali vse pripomočke za animacije, otroci se bodo oblekli v uniforme in uporabljali dejanske rekvizite, ki jih uporabljajo predstavniki določenih poklicev.

Okvirni program

Medtem ko se otroci zbirajo, spoznavajo in izročajo darila slavljencu, animator poskrbi za zanimiv uvod in dobro pripravo na animacije z družabnimi igrami. Otroci se tako spoznajo med seboj in z animatorjem, se sprostijo in ogrejejo. Po uvodnem delu se rojstnodnevna dogodivščina začne. Animatorji otrokom razdelijo uniforme in pripomočke ter jih vodijo skozi program določenega poklica. Bodisi gasijo požare, skrbijo za varnost na cesti, urejajo pričeske, se preizkusijo v gibalnih aktivnostih ali izvedejo intervju, v vsakem primeru je rojstni dan nepozaben. Sledi prosta igra in ustvarjalna delavnica, povezana s temo dogodka. Da se slavljenec na ta dan počuti res posebnega, se pri igri trudimo čim bolj upoštevati njegove želje. V zadnjem delu praznovanja sledi še sladkanje s torto ali z drugimi izbranimi prigrizki in pihanje svečk. 

Starši se lahko med animacijami posvetite svojim opravkom, saj izkušeni animatorji v celoti poskrbijo za varstvo malih nadobudnežev. Poleg varstva lahko na vašo željo tudi v celoti poskrbimo za pogostitev. Okvirna pogostitev in cene so zavedene v prijavnici, za vso dodatno ponudbo pa nas kontaktirajte na rojstnidnevi@minicity.si.

Za animacije na otroškem rojstnem dnevu izpolnite naročilnico, ki jo najdete TUKAJ, in jo pošljite na rojstnidnevi@minicity.si. V njej so zapisane tudi cene za posamezne storitve, za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na rojstnidnevi@minicity.si ali na telefonski številki 041 377 366.
Najmanjše možno naročilo animacij na lokaciji je 1 animator za 2 uri.

 

Z veseljem bomo na vaše povpraševanje odgovoril na rojstnidnevi@minicity.si.