Za vaše podjetje na izbrani lokaciji organiziramo kreativno in poučno počitniško varstvo za otroke, med katerim otroci od ponedeljka do petka spoznavajo  različne poklice, se preizkušajo v gibalnih sposobnostih in osvajajo najpomembnejša znanja poklicev. Otroci se med animacijo prelevijo v gasilce, policiste, zidarje, novinarje, športne pedagoge in druge poklice, si nadenejo različne uniforme, se igrajo z dejanskimi rekviziti, ki jih predstavniki poklicev uporabljajo, ter se skozi igro učijo uporabnih znanj. 

Animacije za otroke so primerne za vsak tip lokacije ali dogodka, saj program prilagajamo trajanju, lokaciji ter številu in starosti otrok. Z animacijami se lahko priključimo počitniškemu varstvu, ki ga organizirate znotraj podjetja.

Za animacije lahko izbirate med 6 različnimi temami, vsaka tema pa zajema več priljubljenih poklicev.  Lahko se odločite vsak dan za drugo temo oziroma najbolj priljubljeno temo večkrat ponovite.

Animatorji na dogodek pripeljejo vse pripomočke in med animacijami v celoti poskrbijo za varstvo otrok.

Okvirni program animacij

Animator na začetku vedno poskrbi za zanimiv uvod in dobro pripravo na animacije z družabnimi igrami. Otroci se tako spoznajo med seboj in z animatorjem, se sprostijo in ogrejejo. Po uvodnem delu se animacija začne. Animatorji otrokom razdelijo uniforme in pripomočke ter jih vodijo skozi program določenega poklica. Bodisi gasijo požare, skrbijo za varnost na cesti, urejajo pričeske, se preizkusijo v gibalnih aktivnostih ali izvedejo intervju, v vsakem primeru je druženje nepozabno. Sledita prosta igra in ustvarjalna delavnica, povezana s temo dogodka.Trajanje

Varstvo traja do 8 ur/dan in se izvaja od ponedeljka do petka med 7:30 in 17. uro.Komu je program namenjen?

Namenjen je otrokom med 6. in 12. letom starosti. Cena

Za do 8-urno počitniško varstvo je cena 15,00 € na dan/otroka. Vsaka dodatna ura varstva (8h +) se doplača 4,00 €/otroka. Cena ne vključuje kosila. Za animacije do 4 ure se te obračunajo po ustaljenem ceniku animacij.
Za izvedbo programa mora biti prijavljenih vsaj 15 otrok.Prehrana

Med varstvom lahko ponudimo tudi prehrano, in sicer jutranji prigrizek in kosilo s sadjem. Točen meni vam bomo poslali ob prijavi.Prijava in informacije

Za rezervacijo animacij ali za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu animacije@minicity.si ali na številki 041 377 366.