Da bo praznični december še bolj magičen, na sedežu vašega podjetja ali drugi izbrani lokaciji organiziramo nepozabno praznovanje Božička ali Dedka Mraza. Program se začne s 15-minutno igrano predstavo, v katero čim bolj vključimo otroke, nadaljuje pa z obdarovanjem in petjem pesmic.  

Darila lahko nakupite sami ali jih naročite v Minicity trgovinici, ki temelji na pestri izbiri didaktičnih igrač, priljubljenih daril in ustvarjalnih setov ter družabnih iger. Za darila, naročena pri nas, poskrbimo tudi za zavijanje in označevanje (potrebna predhodna dostava seznama prejemnikov). Če darila priskrbi vaše podjetje, morajo biti ustrezno označena (kateremu otroku je namenjeno posamezno darilo z velikimi tiskanimi črkami, napisanimi na vidno mesto, in zraven naveden naziv podjetja). Ustrezno opremljena darila je treba dostaviti v Minicity Ljubljana najkasneje do 12. ure, 1 dan pred dogodkom.

Ob doplačilu vam zagotovimo tudi fotografiranje profesionalnega fotografa, sladki ali slani catering in poslikavo obraza.

Za rezervacijo animacij ali za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu animacije@minicity.si ali na številki 041 377 366.