Na vaši poroki, zabavi ali drugem dogodku s programom Minicity poskrbimo za zabavno, igrivo in poučno animacijo za otroke, med katero se ti prelevijo v različne predstavnike svojih najljubših poklicev, osvojijo najpomembnejša znanja teh poklicev ali pa se skozi igro preizkusijo v gibalnih aktivnostih. Medtem ko se otroci preoblečejo v policiste, gasilce, zidarje, športne pedagoge, frizerke in druge poklice, si nadenejo različne uniforme, se preizkusijo v gibalnih veščinah, se igrajo z dejanskimi rekviziti, ki jih predstavniki poklicev uporabljajo, ter se skozi igro učijo uporabnih znanj, se lahko odrasli popolnoma posvetite druženju s prijatelji in zabavi, saj izkušeni animatorji v celoti poskrbijo za varstvo in animacijo otrok.

Animacije za otroke so primerne za vsak tip dogodka, saj program prilagodimo vrsti dogodka, lokaciji ter številu in starosti otrok. 

Za animacije lahko izbirate med 6 različnimi temami, vsaka tema pa zajema več priljubljenih poklicev. Naši izkušeni animatorji bodo na kraj vašega dogodka pripeljali vse pripomočke za animacije.

Okvirni program

Medtem ko se otroci zbirajo, animator poskrbi za zanimiv uvod in dobro pripravo na animacije z družabnimi igrami. Otroci se tako spoznajo med seboj in z animatorjem, se sprostijo in ogrejejo. Po uvodnem delu se animacija začne. Animatorji otrokom razdelijo uniforme in pripomočke ter jih vodijo skozi program določenega poklica. Bodisi gasijo požare, skrbijo za varnost na cesti, urejajo pričeske, se preizkusijo v gibalnih aktivnostih ali izvedejo intervju, v vsakem primeru je druženje nepozabno. Sledita prosta igra in ustvarjalna delavnica, povezana s temo dogodka. Glede na vaše želje in potrebe je po zaključenem programu možno tudi nočno varstvo. 

Poleg animacij in varstva lahko tudi v celoti poskrbimo za pogostitev (otrok ali celotne zabave). Okvirna pogostitev in cene so navedeni v prijavnici, za vso dodatno ponudbo pa smo na voljo na e-naslovu animacije@minicity.si.

Za animacije na dogodku izpolnite naročilnico, ki jo najdete TUKAJ, in jo pošljite na animacije@minicity.si. V njej so zapisane tudi cene za posamezne storitve, za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na e-naslovu animacije@minicity.si ali na številki 041 377 366.
Najmanjše možno naročilo animacij na lokaciji je 1 animator za 2 uri.

Posebna ugodnost za rezervacije do konca leta 2017

Do konca leta 2017 vam omogočamo animacijo na vaši poroki še ugodneje. Za vas smo pripravili 10% popust na Minicity animacijo.
Akontacija mora biti v primeru izkoristka ugodnosti poravnana najkasneje do 31.12.2017.
Z veseljem bomo na vaše povpraševanje odgovoril na animacije@minicity.si.